Normaal gesproken zijn we allemaal best in staat onze eigen boontjes te doppen. En verloopt het leven op rolletjes en ben je best tevreden. Maar wat als daar nu verandering in komt en er stressvolle situaties ontstaan: overlijden van naasten, echtscheiding, ziekte, ontslag etc. Ben je dan nog in staat de teugels stevig in de hand te houden of heb je in die gevallen even behoefte aan een luisterend oor en een stem die oplossingsgerichte vragen stelt. Dat kan, neem dan contact op.

Heb je een vraag over persoonlijke begeleiding?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


En soms lijkt er aan de buitenkant helemaal niets aan de hand, je leven verloopt zoals het loopt….Als jij je leven teveel op de automatische piloot leeft en je weinig uitdaging of voldoening haalt uit de dingen die je doet, er negatieve gedachten blijven rondtollen in je hoofd en je niet tot verandering komt in je eentje: zijn wij er om met je mee op te lopen. 

Licht te laten schijnen op delen van jezelf waar je mogelijk onvoldoende contact mee hebt, zodat er uiteindelijk meer balans ontstaat tussen jouw binnen-en buitenwereld.

Na aanmelding organiseren we een kennismakingsgesprek waarin we tezamen bekijken hoe en hoe lang we gaan werken. (gewoonlijk 5/6 sessies) Op basis daarvan doen we je een voorstel toekomen. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets