G & J
Familieopstelling

Hier even een terugkoppeling van de opstellingdag een paar weken geleden. De uitwerking is groot. Wat onze kinderen en wij zien is dat de onderhuidse boosheid van J en F verdwenen zijn! F is letterlijk in beweging gekomen, zo mooi………Ze heeft veel meer energie om dingen te doen en voelt zich lichter. De energie is anders erdoor geworden in huis, heerlijk!

Zeer dankbaar zijn wij dat wij dit werk hebben mogen doen met zulke prachtige mensen als jullie.

Wenda
Wijs worden op het wad

De eerste weken na ons weekend heb ik lopen stralen! Het was zo’n geweldig mooie belevenis. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb er ook echt heel veel over gesproken met allerlei mensen uit mijn omgeving. Het is mooi om te zien hoe mensen die aanvankelijk heel sceptisch zijn na mijn enthousiaste verhaal toch wat ‘ontdooien’ en aan mij wel zien dat systemisch werken toch echt wat doet!En dan gaat het gewone leven ook weer door natuurlijk. Het zet je aan het denken: ben ik wel bezig met de goeie dingen? Waar ga ik mij de komende jaren op richten . . . Mijn opstelling heeft mij zeker inzicht gegeven in het één en ander. Ik zou het heel fijn vinden om (in één of meer coachingsgesprekken?) hierover met één van jullie van gedachten te wisselen. Ik heb iemand nodig die mij de juiste vragen kan stellen, zodat ik weer inzicht krijg in wat ik nu werkelijk wil. Ik heb (al zeg ik het zelf) erg veel capaciteiten en er komt ook van alles op mijn pad, maar ik kan niet alles. Ik moet keuzes maken. Ik weet alleen nog niet goed welke.

Rina
Adviseur congressen en evenementen
Master Practitioner

Met de wens om meer rust en balans ervaren in mijn dagelijks leven ben ik mijn master jaar gestart.  Ik kijk dankbaar terug op dit bijzondere jaar.
Het was niet altijd gemakkelijk om patronen en diep weggestopte boosheid en verdriet onder ogen te zien, te accepteren en te omarmen. Door de respectvolle en betrouwbare begeleiding van Toon en Machteld heb ik mooie stappen gezet richting mijn doel.
Stappen die mij enorm gesterkt hebben waardoor er balans is gekomen zowel in mijn privé leven als ook in mijn baan als adviseur van congressen en evenementen aan de academie.

Bertjan Nijhuis
De kracht van de NLP Practitioner

De opleiding NLP Practitioner is een reis door je eigen voelen, waarnemen, ervaren en denken. Een pittige tocht die veel in jezelf aanraakt en doet ontluiken. Het is een expeditie naar de kern van je oorspronkelijke zelf.
Deze ontdekkingsreis wordt geleid door bekwame expeditieleiders. Mensen met een warm hart en zeer gedreven om jouw persoonlijke ontwikkeling vanuit je eigen kracht te faciliteren.
De Practitioner was voor mij vooral een persoonlijk ontwikkelingstraject. Na jaren waarin ik door burn-out, herstel en zoeken naar ander werk geen opleiding kon volgen was dit een zeer vruchtbare periode .De P biedt veel. Je leert een set aan tools waarmee je kunt gaan werken. Door allerlei oefeningen leer je net weer even op een andere manier te kijken naar jezelf, je mentale en gevoelsmodellen, je levensweg. En ook waar je naar toe wilt. Doordat de invalshoek steeds anders is wordt het beeld helderder. Met een nieuwe bril leren kijken en herkaderen levert je gigantisch veel op!
Ik volgde eerder therapieën die het pijnlijke (‘zieke’) deel in jezelf als uitgangspunt hebben. De P werkt vanuit de gezonde delen in jezelf naar herstel en heling. Ik heb dit als een erg plezierige en effectieve manier van leren en ontwikkelen ervaren. Niet zozeer de cognitie, maar vooral de onvoorstelbare rijkdom van lichaamsgerichte ervaringen en gevoel vormen de rode draad.

Plaats een review

We nodigen je graag uit om je ervaringen met onze opleidingen, cursussen of workshops te delen. Als je hier belangstelling in hebt, vul dan onderstaand formulier in. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets