Cocky Visser
(Voorthuizen, 1961)

Toen Cocky meer dan 10 jaar geleden voor het eerst op een yogamat stapte wist ze dat ze haar weg gevonden had.  Haar passie voor  gezondheid, sport en beweging en interesse in psychologie en filosofie  vielen samen. Het samengaan van lichaamswerk met inzicht en persoonlijke groei fascineert  en inspireert haar.  Yoga wordt  een manier van leven. Ze volgde de Saswitha opleiding  waar ze zich specialiseerde in Adem Therapie , Adem en Pranayama en Chakra Psychologie en deed diverse retraites en cursussen waaronder  Power,  Vinyasa, Yoga , Yin Yoga en  Hormoonyoga.
Uit de inspirerende  scholing van verschillende leraren ontstond een eigen stijl van oefenen en lesgeven; een combinatie van  pranayama, meditatie en dynamisch en zachte oefeningen in een flow. In haar lessen benadrukt ze de diepe betekenis van de adem.  Bewegen op de golf van de adem, het lichaam energetisch uitlijnen,  de  aandacht naar binnen richten en de ruimte in het lichaam ervaren. Door ons open te stellen voor alles wat zich aandient (ook trauma’s en pijn) kunnen we ons verdiepen in wat het lichaam ons over onszelf  te vertellen heeft, onze kwaliteiten (her)ontdekken en ons bewustzijn verbreden..

Cocky geeft yogalessen in Zutphen onder de naam Leefwijz en verzorgt vanuit haar specialisatie in de Chakra Psychologie en Adem Therapie yogalessen  en workshops voor Licht & de Boer.

Cocky geniet intens van het contact met haar cursisten, het samen oefenen en het delen van inzichten, in liefde de diepe verbinding ervaren met elkaar en met alles om ons heen en met onszelf .

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets