Daniela Depau
(Heerlen, 1976)

Als kind was ik al een ondernemend baasje en hield ik van avontuur. Toen ik naar school ging werd ik erg onzeker van het idee dat ik in een mal zou moeten kunnen passen. Naast aanpassen en presteren moest weten wat ik worden wilde en kon daar maar nooit een antwoord op vinden. Ik koos jong voor het moederschap en werd moeder van drie, later ontwikkelde ik me tot zelfstandig ondernemer.

Pas toen ik bij Licht & de Boer terecht kwam ontdekte ik mijn eigen kwaliteiten in de ruimste zin van het woord. Dat er niet één ding voor mij het ding is maar meerdere. In die realisatie kan ik zijn wie ik ben en op mijn creatieve wijze van toegevoegde waarde zijn in mijn werk en privéleven.

Met mijn activiteiten binnen mijn onderneming Thuis in Geluk ondersteun ik ondernemers de weg te vinden naar hun missie. Ik help ze passende woorden en beelden te vinden voor zichzelf en hun activiteiten zodat deze optimaal tot uitdrukking komen. Het effect is dat ze zichtbaar worden en aansluiting vinden bij de juiste doelgroep. Ook maak ik eigenwaarde portretten (fotografie) van mensen die liever niet op de foto gaan. Mijn coachvaardigheden en mijn liefde voor de mens komen in dit werk mooi samen.

Bij Licht & de Boer ben ik ondersteunend aanwezig zowel in trainingen als in de zakelijke sfeer, te denken aan communicatie, pr-materiaal en bijvoorbeeld de ontwikkeling van de website.

Meestal ben ik aanwezig bij de opstellingen, ik assisteer diverse jaartrainingen en samen met Erik Veldhuis draag ik zorg voor de basis cursussen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets