Als de leden van een team op een juiste manier met elkaar samenwerken ontstaat er een “flow” een vorm van synergie. De resultaten van dergelijke teams zijn verbluffend.

Heb je een vraag over teambegeleiding?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Zo’n samenhangend team kan ontstaan als de teamleden elkaar onvoorwaardelijk als collega/mens accepteren en elkaar weten te motiveren. De mensen in zo’n team zijn aan het eind van de dag ook niet moe: de balans tussen geven en nemen is helemaal oké.

Soms zit het echter ook in een team even niet mee, de acceptatie van elkaar en de betrokkenheid bij elkaar laat te wensen over: gevolg er ontstaan misverstanden, miscommunicatie, ruzie en … veel kwalijker er ontstaat pestgedrag, mensen worden uitgesloten etc.

In dergelijke gevallen kun je via het contactformulier de hulp van Licht & de Boer inroepen; wij zijn in staat om het onzichtbare zichtbaar te maken. En afhankelijk van de ernst van de situatie kan de interventie dan variëren van “teamcoaching on the job” tot een “interne teamtraining” of een aantal “systemische interventies”. In alle gevallen ontvang je na een grondige verkenning een plan van aanpak vergezeld van een offerte.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets