[feather_share size=”32″]

In de NLP Practitioner opleiding sta jij als mens centraal. NLP, TA en Systemisch Werk zijn middelen met als doel jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die zowel privé als werkgerelateerd meer uit zijn leven wil halen en dit wil doen door meer verantwoordelijkheid te nemen voor de effecten die hij (of zij) zelf creëert in zijn omgeving. We verwachten van onze deelnemers commitment met betrekking tot hun persoonlijke communicatieve uitdaging.

Wil je meer informatie over de opleiding NLP Practitioner?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Werkwijze

In het eerste deel van de opleiding leer je gestructureerd werken met verschillende communicatieve tools. Dit leidt ertoe dat je op een andere manier contact gaat maken met je omgeving, zodat je andere relaties zult ontwikkelen. Ook leer je met deze tools dat hoe je omgeving kunt beïnvloeden. Zo ontstaat een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Dat is een belangrijke basis van waaruit je in het tweede deel van de opleiding een eerste verkenning kunt voeren van jouw interne wereld. Dat is de wereld die verantwoordelijk is voor de creatie van jouw externe wereld. De opleiding is erop gericht om jou in beweging te krijgen in de richting van je keuze, zodat je meer zelfsturend wordt en meer in harmonie komt met je eigen wereld. We “werken” interactief: je gaat zelf aan de slag en legt veel vast in procesverslagen. De trainers en coaches begeleiden je hierbij. Licht & de Boer kiest voor een integrale benadering. We hebben niet alleen aandacht voor het mentale, cognitieve deel van jou, maar ook voor het emotionele, fysieke en spirituele deel. Zo zijn de volgende activiteiten onderdeel van de opleiding: loswerken met paarden, ademwerk, meditatie, yoga, een dag Systemisch Werk  en onze jaarlijkse vuurceremonie.

Resultaat

  • Jij voelt je welkom in je eigen wereld.

  • Je kunt grenzen stellen en daar afhankelijk van de situatie flexibel in zijn.

  • Je leert respectvol omgaan met jezelf en met anderen.

  • Je kunt intimiteit en vrijheid naast elkaar ervaren.

  • Je voelt je verbonden.

Praktisch

  • Je rondt de opleiding Practitioner af met een door de NVNLP gewaarmerkt certificaat.

  • Duur: 22 dagen van zes uur gedurende een jaar. Afwisselend op een vrijdagmiddag/avond of een zaterdag.

  • Kosten: € 2.900,00 (aftrekbaar voor de IB) incl. materiaal, koffie, thee, water en alle maaltijden: op de vrijdag een warme maaltijd en op de zaterdag een lunch.

Agenda

Bekijk voor elke locatie de informatiedagen en cursusdata. Je kunt elke cursusdag en informatiedag importeren in je digitale agenda. Maak ook gebruik van de handige routebeschrijving optie!

INFORMATIEAVONDEN

Evenement afgerond

NLP PRACTITIONER 2017 - 2018 (P17.16)

Evenement afgerond

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets