Toon de Boer
(Apeldoorn, 1946)

Toon is gespecialiseerd in de effecten van persoonlijke communicatie van individuen en leidinggevenden in organisaties. Afkomstig uit het voortgezet onderwijs heeft hij zich breed ontwikkeld in elkaar aanvullende gebieden zoals NLP, Transactionele Analyse, Systemisch werken en Sjamanisme/Healing the Light Body. Sinds 2000 werkt hij als zelfstandig trainer en coach.

Belangrijkste waarden: een uitgesproken respect voor de autonomie van de ander en het werkelijk in verbinding willen komen met die ander, zowel op communicatief, emotioneel als spiritueel niveau. In zijn werk stelt hij mensen in staat een grotere autonomie te verkrijgen waardoor zij meer zekerheid, rust en ruimte ervaren en hun unieke eigenheid meer tot uiting komt. Leidinggevenden leren bij hem om op een coachende manier met hun medewerkers om te gaan en hen zo uit te dagen meer van hun potentieel te laten zien.
Toon accepteert de ander onvoorwaardelijk. Vanuit die beginsituatie is er verandering mogelijk, waarbij de ander voortdurend gespiegeld wordt, maar wel de volledige regie m.b.t. het veranderingsproces houdt.

Toon is m.i.v. 2000 als zelfstandig trainer/coach en opsteller werkzaam. In 2011 heeft hij tezamen met Machteld ” Licht & de Boer” het licht laten zien.

Binnen Licht & de Boer is Toon medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van ons gehele aanbod aan cursussen, opleidingen en workshops en geeft hij op een inspirerende wijze leiding aan de freelancers.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets