“Ik denk wel dat ik weet wat rust is, maar mijn hoofd is het daar niet altijd mee eens”, sprak een cliënt deze week voordat hij aan zijn proceswerk begon.

In deze treffende zin liet hij zowel zijn blokkade zien als een verlangen waar hij zo graag invulling aan wil geven: meer rust ervaren in zijn leven.

Vaak zit je jezelf dwars met  je eigen patronen en gedragingen, die ergens in  je leven ontstaan zijn en heb je last van onbestemde gevoelens of weet je eigenlijk niet wat je voelt. Met hulp van de resonantie methode, een methodiek ontwikkeld door Franz Ruppert, krijg jij meer inzicht in de manier waarop gedragingen en/of gevoelens in jouw leven terecht gekomen zijn.

Heb je een vraag over de workshop kennismaken met IoPT?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Inhoud

In de twee-daagse die we op 9 en 10 april  en op 17 en september organiseren krijg je de gelegenheid om nader kennis te maken met zowel de methodiek van interactieve zelf-resonantie processen als met het maken van een begin met de theorie die aan deze manier van werken is verbonden. Elk trauma thema gaat tegelijktijd over hechting en begrijpen hoe je geworden bent zoals je nu bent. En dat is een proces van onderzoeken, herkennen en erkennen  voordat je iets anders in jezelf kunt ontwikkelen.

Tijdens de workshopdagen hebben we een afwisselend programma van stukjes theorie, kleine oefeningen, zodat iedereen een ervaring krijgt, en doen een paar grote opstellingen.

Je persoonlijk ontwikkelen doe je met behulp van zelf-reflectie en spiegeling van anderen, vinden wij. Ben jij nieuwsgierig en wil je kennismaken met deze manier van werken? We heten je van harte welkom!

Tijdens de cursus wordt er ruimte gemaakt voor oefeningen, een aantal opstellingen, theorie en vragen van de deelnemers zelf. Deze tweedaagse kan gezien worden als opstap naar de meerdaagse IoPT-opleiding die in september 2018 van start gaat.

Trainer / begeleiders

Machteld Licht en Toon de Boer

Praktisch

  • Wanneer: 9 en 10 april / 17 en 18 september 2019
  • Tijden: 10.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Landgoed Ehzerwold, Hoogenkampzaal te Almen
  • Kosten: € 295 euro, incl koffie, thee, fruit en lunch
  • Grootte groep: maximaal 12 personen

Agenda’s

Bekijk voor elke locatie de informatiedagen en cursusdata. Je kunt elke cursusdag en informatiedag importeren in je digitale agenda. Maak ook gebruik van de handige routebeschrijving optie!

Tweedaagse kennismaking met IoPT | April 2019

Evenement afgerond

Tweedaagse kennismaking met IoPT | September 2019

september 2019

17sep10:0017:00Tweedaagse kennismaken met IoPT10:00 - 17:00 Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee, 14 Almen

18sep10:0017:00Tweedaagse kennismaken met IoPT10:00 - 17:00 Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee, 14 Almen

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets