Bewegen tussen veerkracht en kwetsbaarheid

In deze twee dagen maak je kennis met de werkwijze en de theorie van de methode die dr Franz Ruppert afgelopen 15 jaar ontwikkelde om duurzame veranderingen te bewerkstelligen in iemands psyche. Hoe kunnen we onszelf fysiek, mentaal en emotioneel gezonder ontwikkelen na de blauwe plekken die we hebben opgelopen in ons leven?

Heb je een vraag over de workshop kennismaking met IoPT?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Inhoud

Identiteitsgerichte opstellingen

Door middel van het formuleren van een verlangen, wens of intentie werken we met resonantieprocessen en kijken we hoe het systeem van herkomst en hoe je gehechtheid  zich in jou en in je leven laten zien. Vanuit begrijpen, het leren onderscheiden en het doorvoelen van deze delen wordt er iets anders mogelijk. Op deze manier ontstaat er compassie en reflectie op eigen handelen en functioneren en ontstaat er de mogelijkheid iets anders in jezelf en in je omgeving te ontwikkelen.

Tijdens de cursus wordt er ruimte gemaakt voor oefeningen, een aantal opstellingen, theorie en vragen van de deelnemers zelf. Deze tweedaagse kan gezien worden als opstap naar de meerdaagse IoPT-opleiding die in september 2018 van start gaat.

Begeleiders

Machteld Licht en Toon de Boer

Praktisch

  • Wanneer: n.n.b.
  • Voor wie: Coaches, begeleiders, therapeuten, hulpverleners die zich willen oriënteren op de methode van prof dr Franz Ruppert en alle andere belangstellenden die zich persoonlijk willen ontwikkelen.
  • Maximaal aantal deelnemers: 10
  • Waar: Landgoed Ehzerwold, Hoogenkampzaal te Almen
  • Kosten: € 295 euro, incl koffie/thee en lunch

Agenda’s

Bekijk voor elke locatie de informatiedagen en cursusdata. Je kunt elke cursusdag en informatiedag importeren in je digitale agenda. Maak ook gebruik van de handige routebeschrijving optie!

Tweedaagse kennismaking met IoPT

Evenement afgerond

Abonneer je op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets