Geschreven door: Henk Fransen
Ingesproken door: Machteld Licht

Techniek: Wouter Nieuwe Weme

 

Luisterboek Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel beschrijft het universele pad van de mens van leegte naar vervulling.

Dit boekje is een indrukwekkend verhaal over het universele pad van de mens van leegte naar vervulling. Een boek over liefde, bezieling en levensgeluk zoals de klassiekers 'De kleine prins' en 'Jonathan Livingston Seagull'. Auteur: Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts en werkte in het stervenstehuis van Moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. Hij schreef een 10-tal boeken en online-programma’s om mensen te helpen hun zelfgenezend vermogens te versterken en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, geld, relaties, hobby’s, vrije tijd, etc.

 

Luisterboek Bondgenoot

 

‘In deze meeslepende parabel vertelt Bondgenoot, een immuuncel in het lichaam, zijn levensverhaal. Hij beschermt de mens tegen vijanden en inspireert de mens om zijn unieke opdracht te vervullen. Na een zware strijd ontdekt Bondgenoot het geheim van genezing. Een verhaal over het universele pad van de mens van leegte naar vervulling.’

Luisterboek Bondgenoot gaat over de manier waarop een immuuncel functioneert en wat je daarvan kunt leren. Het is uitgegeven in 2003, maar het lijkt wel alsof het voor deze tijd geschreven is!

 

Toen Machteld Licht in december 2019 in het ziekenhuis werd opgenomen las zij dit boekje van Henk Fransen. Zij was ervan onder de indruk en kreeg het idee om het als luisterboek in te spreken.
Met behulp van Wouter Nieuwe Weme heeft zij dit plan uitgevoerd. In verband met haar ziekte heeft zij er van maart t/m november 2020 over gedaan. Wij zijn er trots op om het resultaat na het overlijden van Machteld in april 2021 nog steeds met je te kunnen delen.

 

Dit luisterboek is een eigen publicatie van Licht & de Boer, opgenomen op onze mooie locatie in Almen. Met de goedkeuring van Henk Fransen, maar niet in zijn beheer. Het is niet opgenomen in een professionele studio, waardoor nu en dan de geluiden in onze trainingslocatie de Hoogenkampzaal en het Landgoed Ehzerwold te horen zijn. Precies zoals het was, en zoals onze deelnemers zich deze mooie plek en Machteld en haar stem kunnen herinneren. Wil je meer weten over de boeken van henk Fransen of dit boekje in gedrukte vorm bestellen dan vind je hier meer informatie.

 

Vraag het GRATIS LUISTERBOEK hieronder aan! 

LUISTERBOEK AANVRAGEN

We wensen je veel luisterplezier toe met luisterboek Bondgenoot!
Aanvinken als je akkoord gaat met de privacyverklaring.
Something went wrong. Please check your entries and try again.