Persoonlijk begeleiden

INDIVIDUELE
BEGELEIDING

Normaal gesproken zijn we allemaal best in staat onze eigen boontjes te doppen. En verloopt het leven op rolletjes en ben je best tevreden.

Maar wat als daar nu in de loop der jaren verandering in komt en er stressvolle situaties ontstaan: overlijden van naasten, echtscheiding, ziekte, ontslag etc.

Ben je dan nog in staat de teugels stevig in de hand te houden of heb je in die gevallen even behoefte aan een luisterend oor en een stem die oplossingsgerichte vragen stelt. Of moeten we nog dieper op de onderliggende oorzaken inzoomen en wil je nu eindelijk wel eens weten waar bepaalde ongewenste gedragingen vandaan komen.

Na aanmelding organiseren we een kennismakingsgesprek waarin we tezamen bekijken hoe en hoe lang we gaan werken. (gewoonlijk 5/6 sessies) Op basis daarvan doen we je een voorstel toekomen. 

Vaak voeren we dat kennismakingsgesprek vanuit onze kant met zijn tweeën. Op basis van de vraag beslissen we in overleg met de client met wie de client gaat werken.

Dat "werken" is een mix van gesprekken en het werken met resonantie processen. Resonantie processen, of te wel in oude termen "opstellingen", maken duidelijk hoe de psychische structuur tot stand gekomen is en hoe die structuur in gedrag tot uiting komt. Gevolg is dat jij jezelf veel beter gaat begrijpen en dat je werkelijk tot ander gedrag kunt komen.

Voor een deel: de gesprekken naar aanleiding van de resonanties, maken we ook gebruik van skype sessies.

Kosten individuele sessies:
- een korte kennismaking: gratis
- intake:                   €    90
- coachsessie:        €  135 per sessie
- resonantie werk:  € 175

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring
Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BEGELEIDERS

Toon de Boer

Toon de Boer

Krijna Klopman

Krijna Klopman

Hanneke Leijdekkers-ter Horst

Hanneke Leijdekkers