Tweedaagse kennismaking met IoPT

“Ik denk wel dat ik weet wat rust is, maar mijn hoofd is het daar niet altijd mee eens”, sprak een cliënt deze week voordat hij aan zijn proceswerk begon.

In deze treffende zin liet hij zowel zijn blokkade zien als een verlangen waar hij zo graag invulling aan wil geven: meer rust ervaren in zijn leven.

Vaak zit je jezelf dwars met  je eigen patronen en gedragingen, die ergens in  je leven ontstaan zijn en heb je last van onbestemde gevoelens of weet je eigenlijk niet wat je voelt. Met hulp van de resonantie methode, een methodiek ontwikkeld door Franz Ruppert, krijg jij meer inzicht in de manier waarop gedragingen en/of gevoelens in jouw leven terecht gekomen zijn.

Werkwijze

In de Kennismaking IoPT krijg je de gelegenheid om nader kennis te maken met zowel de methodiek van interactieve zelf-resonantie processen als met het maken van een begin met de theorie die aan deze manier van werken is verbonden. Elk trauma thema gaat tegelijkertijd over hechting en begrijpen hoe je geworden bent zoals je nu bent. En dat is een proces van onderzoeken, herkennen en erkennen  voordat je iets anders in jezelf kunt ontwikkelen.

Tijdens de workshop hebben we een afwisselend programma van stukjes theorie, kleine oefeningen, zodat iedereen een ervaring krijgt, en doen een paar grote opstellingen.

Je persoonlijk ontwikkelen doe je met behulp van zelf-reflectie en spiegeling van anderen, vinden wij. Ben jij nieuwsgierig en wil je kennismaken met deze manier van werken? We heten je van harte welkom!

Tijdens de cursus wordt er ruimte gemaakt voor oefeningen, een aantal opstellingen, theorie en vragen van de deelnemers zelf.

Deze kennismaking kan gezien worden als opstap naar de 10-daagse IoPT-basisopleiding die in januari  en september van elke kalenderjaar van start gaat.

De kennismaking IoPT is er in een ééndaagse en een tweedaagse variant. Zie voor data 'praktisch of 'agenda'. 

Wanneer

Eéndaagse: 3 oktober en 22 november 2023

Tweedaagse niet in de planning

Aanvangsniveau

Geen vooropleiding nodig.

Aantal deelnemers

Maximaal 3/4 deelnemers.

Kosten

Eéndaagse: € 195 euro, incl koffie, thee, fruit en lunch

Tweedaagse: € 295 euro, incl koffie, thee, fruit en lunch

Tijden

09:30 - 17:00

Locatie

Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 20 Almen

1-daagse kennismaking met IoPT

2 jul 2024

Invalid Email

Lees de privacyverklaring voordat je akkoord gaat.

BEGELEIDERS

Toon de Boer

Toon de Boer

Krijna Klopman

Krijna Klopman

Hanneke Leijdekkers-ter Horst

Hanneke Leijdekkers