Post-Master

POST-MASTER

Als jij als mens af en toe in staat bent om uit de dualiteit te blijven, heb je een eerste stap gezet op weg naar meer eenheidsbewustzijn. Je bent in staat om, ongeacht de omstandigheden, in contact te blijven met jezelf en anderen.

Voor iedereen die in verbinding wil blijven, zonder in oordelen te schieten of zijn eigenheid te verliezen en daarmee het contact eigenlijk te verbreken. Voorwaarde is dat je een masteropleiding hebt afgerond.

Het vraagt moed om te onderzoeken waarom je oordeelt of je eigenheid verliest. En als je de achterliggende projecties ontdekt, heb je ook moed nodig om ermee aan de slag te gaan. Veel van het onderzoekswerk vindt plaats op een diepere, veelal onbewuste laag. In dit derde jaar van onze opleiding werken we met de volgende thema’s:

  • zelf en omgeving
  • grenzen en groei
  • (ver)binding en autonomie
  • gezondheid en transformatie
  • afscheid nemen en doorgaan
  • nemen en geven

Werkwijze

Verkenning van de innerlijke wereld met o.a. de Interactieve Zelf Resonantie (IZR) methodiek.
Onderwerpen:

  • We maken deze innerlijke reis vanuit verschillende invalshoeken en kaders: NLP op Masterniveau, Transactionele Analyse (TA), IoPT-theorie met resonanties, Karakterstijlen, een klein stukje chakrapsychologie en andere werkwijzen.
  • Je kiest zelf een gebied in je leven, waarin je de thema’s uit het programma gaat uitwerken en toepassen. Op die manier kun je jouw handelen in overeenstemming brengen met hoe je over dat gebied denkt en wat je erbij voelt. Je brengt dan ‘congruentie’ aan in je handelen, waardoor een zekere flow kan ontstaan. Ook leer je ecologisch te handelen, dat wil zeggen op een manier die goed is voor jezelf en voor je omgeving.

Resultaat

Deze reis heeft slechts één doel voor ogen: jou in staat stellen je te verbinden met die delen van jezelf die je in de loop van dit en mogelijk vorige levens uit het oog bent verloren. Je hervindt een grote innerlijke, rustige kracht, waardoor jij jouw uniciteit naar buiten kunt brengen. Je volgt je eigen pad.

Duur

12 dagen van zes uur + een certificatiedag

Aanvangsniveau

Instroom mogelijk voor deelnemers met een Master Practitioner certificaat.

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen. Licht & de Boer werkt in alle gevallen met twee trainers per groep.

Kosten

€ 2.050,00 incl. materiaal, koffie, thee en lunches.

Certificaat

Na het volgen van deze opleiding ontvang je het  Post Master certificaat dat door de NVNLP is gecertificeerd.

Locatie

Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 20 te Almen

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring
Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TRAINERS

Toon de Boer

Toon de Boer

Hanneke Leijdekkers-ter Horst

Hanneke Leijdekkers