Leerwerkgroep

LEERWERKGROEP

LEERWERK
GROEP

Info

Een leerwerkgroep wordt gevormd door een 8-tal deelnemers die 8x bij elkaar komen om met behulp van opstellingen eigen thema’s uit te werken.

Werkwijze

Iedere deelnemer in een groep kan 3 opstellingen doen waarbij we de achterliggende theorie behandelen, daarnaast krijg je als representant in de opstelling van een ander ook jouw deel en ……. je wordt door ons begeleid bij het uitwerken van jouw thema.

De leerwerkgroep biedt je de mogelijkheid om onder begeleiding een goed half jaar aan 1 of meerder thema’s in jouw leven te werken. Gemiddeld zullen we 1x per maand bij elkaar zijn, zie de agenda.

We kennen twee soorten leerwerkgroepen:

a. een basis-leerwerkgroep: bestemd voor mensen die geïnteresseerd zijn in het eigen proces

b. een voortgezette leerwerkgroep: bestemd voor mensen die een grondige kennis van de IoPT-methodiek hebben. Ze hebben b.v. onze 9-daagse opleiding IoPT al gevolgd.

 

Voordelen

Persoonlijke ontwikkeling vraagt aandacht. Middels de IoPT-methodiek krijgen we inzicht in onze gezonde delen, overlevingsdelen en afgesplitste delen, waardoor het mogelijk wordt onszelf te helen.

In onze leerwerkgroepen werken we met een kleine vaste groep van deelnemers die allemaal hetzelfde doel hebben. Een unieke mogelijkheid om jouw thema’s in een veilige omgeving te verkennen en jouw leven anders vorm te geven.

Praktisch

Aanmelden

Als je deel wilt nemen aan een leerwerkgroep, meld je dan aan voor voor één van de leerwerkgroepen. Na aanmelding houden we je op de hoogte van de mogelijkheden en gaan we data prikken. Bijeenkomsten vinden plaats op de maandagmiddag of de donderdagmiddag.  De data vind je na vaststelling in de agenda.

Tijden

13:15 - 17:00

Kosten

Voor deelname betaal je € 725,- incl bespreking en overleg.
Herhalers: heb je al een keer deel genomen aan een LWG dan betaal je € 500,-.

Locatie

Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee, 14 Almen

Agenda

Leerwerkgroep H
17 sep 2020 t/m 15 apr 2021

17 sep 2020, 15 okt 2020, 26 nov 2020, 10 dec 2020, 14 jan 2021, 11 feb 2021, 4 mrt 2021, 25 mrt 2021 en 15 apr 2021 (reserve dag)

Vraag

Invalid Email

Lees de privacyverklaring voordat je akkoord gaat.

BEGELEIDERS

Toon de Boer

Toon de Boer

Daniela Depau

Daniela Depau