De taal van het lichaam

DE TAAL VAN HET LICHAAM

Meer rust, kracht en energie ervaren.

Ben jij ook bedreven in het ontkennen en verdringen van emotionele pijn? Pijn die je vaak tijdens het opgroeien in relatie tot anderen hebt ervaren omdat jouw behoeften niet ingevuld werden? Deze ‘pijn’ uit zich vaak op latere leeftijd in fysieke symptomen of ziekten. In deze workshop kun je elk thema inbrengen, van fysieke klachten tot ongewenste emoties en dilemma’s waar je mee worstelt

Minder stress

Je lichaam gebruikt ziekte en pijn als een signaalfunctie zodat je kunt gaan begrijpen wat er aan pijn diep van binnen bij jou leeft. De grootste veroorzaker van deze pijn is stress. Langdurige stress zorgt voor een te hoog cortisol niveau in ons stelsel en dat veroorzaakt fysieke schade.

De aanpak die wij gebruiken helpt je om meer rust en ruimte te ervaren omdat je mogelijk te weten komt waar de fysieke pijn mee te maken heeft. Je leert met meer mededogen naar jezelf en anderen te kijken.

Wil jij:

  • te weten komen wat de relatie is tussen jouw fysieke klachten en de relaties die er in het systeem van herkomst waren?
  • meer rust, kracht en energie ervaren m.b.t. jouw fysieke symptoom?
  • te weten komen welke relaties jou de meeste stress opgeleverd hebben? Een stress die nu nog steeds in jouw lichaam aanwezig is?
  • te weten komen welk signaal jouw lichaam met dit symptoom afgeeft?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Werkwijze

Tijdens de 2-daagse workshop onderzoek jij als deelnemer met behulp van zelf-resonantie processen wat de onderliggende oorzaak kan zijn van de fysieke pijn/ziekte of symptomen. Je onderzoekt samen met ons patronen die jou dwars zitten en belemmeren, en je zoekt en vindt delen in jezelf die je misschien te weinig hebt ontwikkeld of aangesproken.

We werken met een groep van maximaal 6 personen waardoor er voor iedereen ruimte is om op een veilige manier persoonlijke verkenningen te doen.

 Naast het praktische gedeelte besteden we aandacht aan de theorie achter deze resonantie methodiek, IoPT, die is ontwikkeld door Franz Ruppert.

Wanneer en tijden

De workshop wordt vanaf medio 2022 weer aangeboden.

Voor wie

  • iedereen die inzicht wil krijgen in de betekenis van de signalen van de fysieke klachten
  • coaches of therapeuten die meer zicht krijgen in deze wijze van werken

Aanvangsniveau

Geen vooropleiding nodig.

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 330 incl. een map, verzorging gedurende de dag en lunches. Wij bieden ook gratis parkeergelegenheid.

Locatie

Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee, 14 Almen

Nog geen data bekend.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring
Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BEGELEIDERS

Toon de Boer

Toon de Boer

Krijna Klopman

Krijna klopman

VIDEO'S