e-book-tp2

E-book 'Bewust worden'
van Licht & de Boer

Super dat je het E-book Bewust worden van Licht & de Boer hebt aangevraagd!

In dit E-book lees je over ons werk bij Licht en de Boer, onze ervaringen en de kijk van Licht & de Boer op ‘Bewust worden’.

Het E-book is nu naar je onderweg, check je mailbox!

Ps: Ben je toe aan een nieuwe stap voor je persoonlijke of professionele ontwikkeling?

Lees dan nog even verder! Onze opleidingen creëren bewustwording over de interactie tussen jezelf en je omgeving. Je leert welk effect dat heeft op je mentale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid en hoe je die interactie kunt verbeteren.

Vrijblijvend intakegesprek

We bieden je de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Als je dat wilt, meld je dan hieronder aan voor het intakegesprek.

Je kunt je ook opgeven voor een Informatieavond of een Opstelling van het verlangen om de werkwijze van Licht & de Boer zelf te ervaren.

Aanmelden gratis intakegesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen over Licht & de Boer

Wenda
Wijs worden op het Wad

De eerste weken na ons weekend heb ik lopen stralen! Het was zo’n geweldig mooie belevenis. Ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb er ook echt heel veel over gesproken met allerlei mensen uit mijn omgeving. Het is mooi om te zien hoe mensen die aanvankelijk heel sceptisch zijn na mijn enthousiaste verhaal toch wat ‘ontdooien’ en aan mij wel zien dat systemisch werken toch echt wat doet! En dan gaat het gewone leven ook weer door natuurlijk. Het zet je aan het denken: ben ik wel bezig met de goeie dingen? Waar ga ik mij de komende jaren op richten . . . Mijn opstelling heeft mij zeker inzicht gegeven in het één en ander.

Rina
Adviseur congressen en evenementen
Master Practitioner

Met de wens om meer rust en balans ervaren in mijn dagelijks leven ben ik mijn master jaar gestart. Ik kijk dankbaar terug op dit bijzondere jaar.
Het was niet altijd gemakkelijk om patronen en diep weggestopte boosheid en verdriet onder ogen te zien, te accepteren en te omarmen. Door de respectvolle en betrouwbare begeleiding van Toon en Machteld heb ik mooie stappen gezet richting mijn doel.
Stappen die mij enorm gesterkt hebben waardoor er balans is gekomen zowel in mijn privéleven als ook in mijn baan als adviseur van congressen en evenementen aan de academie.

Bert Jan Nijhuis
De kracht van de Practitioner

De opleiding Practitioner is een reis door je eigen voelen, waarnemen, ervaren en denken. Een pittige tocht die veel in jezelf aanraakt en doet ontluiken. Het is een expeditie naar de kern van je oorspronkelijke zelf. Deze ontdekkingsreis wordt geleid door bekwame expeditieleiders. Mensen met een warm hart en zeer gedreven om jouw persoonlijke ontwikkeling vanuit je eigen kracht te faciliteren. De Practitioner was voor mij vooral een persoonlijk ontwikkelingstraject. Na jaren waarin ik door burn-out, herstel en zoeken naar ander werk geen opleiding kon volgen was dit een zeer vruchtbare periode. De P biedt veel. Je leert een set aan tools waarmee je kunt gaan werken. Door allerlei oefeningen leer je net weer even op een andere manier te kijken naar jezelf, je mentale en gevoelsmodellen, je levensweg. En ook waar je naar toe wilt. Doordat de invalshoek steeds anders is wordt het beeld helderder. Met een nieuwe bril leren kijken en herkaderen levert je gigantisch veel op!

G&J
Familieopstelling

Hier even een terugkoppeling van de opstellingdag een paar weken geleden. De uitwerking is groot. Wat onze kinderen en wij zien is dat de onderhuidse boosheid van J en F verdwenen zijn! F is letterlijk in beweging gekomen, zo mooi………Ze heeft veel meer energie om dingen te doen en voelt zich lichter. De energie is anders erdoor geworden in huis, heerlijk!

Zeer dankbaar zijn wij dat wij dit werk hebben mogen doen met zulke prachtige mensen als jullie.