Open Avonden: ruimte maken voor wat jij leuk en belangrijk vindt!

12sep19:3021:30Open Avonden: ruimte maken voor wat jij leuk en belangrijk vindt!

Evenement details

Ben jij ook zo druk met alle ballen hooghouden? Druk aan het zorgen voor je gezin of andere dierbaren om je heen? En soms ben je zo hard aan het rennen en proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen dat je te weinig aan jezelf toekomt. Herken jij ook dat het oordeel over jezelf het soms wint van de compassie naar jezelf?

En dan vraag je jezelf af:

 • wat wil IK nou?
 • wat vind ik eigenlijk leuk?
 • waar heb ik behoefte aan?
 • is dit de kwaliteit van de relatie die bij mij past?
 • is dit het werk dat ik de rest van mijn leven wil doen?
 • Waarom voel ik mij zo snel aangevallen
 • Ik zou best een beetje meer zelfvertrouwen willen hebben
 • Waarom lukt het mij wel om goed voor anderen te zorgen en gaat zelfzorg mij minder goed af

Om erachter te komen waardoor jouw ontwikkeling of wens gesaboteerd wordt of onderbroken is, is een klus die lastig alleen te klaren is. Je eigen blinde vlekken zie je immers niet.

Wij kunnen je ondersteunen bij het vinden van antwoorden op bovenstaande vragen.

Deze avonden zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wijze waarop wij werken met resonantie-processen, interactieve resonanties met jouw verlangen.  We volgen hier de IoPT-theorie en de werkwijze van Franz Ruppert.

Op elke open avond laten we na een korte theoretische introductie ervaren hoe een resonantie werkt en doen we een klein resonantie proces voor wie daar op dat moment aan toe is. Iedereen die kennis wil nemen van dit werk is welkom.

Daarnaast laten we je ook ervaren dat deze basis onder al onze activiteiten het fundament vormt voor onze persoonlijke ontwikkeltrajecten en hoe we die dan verder vorm geven met behulp van NLP, TA en de karakterstijlen.

We kennen binnen Licht & de Boer twee trajecten:

 1. het traject van de IoPT-basis opleiding: een 10 daagse opleiding waarin je aardig stevig een duik neemt in de vroeg-kinderlijke tijd van jouw leven met behulp van interactieve zelfresonanties. Een tijd waarin jij veel patronen ontwikkeld hebt met betrekking tot je moeder en vader. En die blijven we maar herhalen in de rest van ons leven.
 2. het traject van de jaaropleidingen: waarin we een combinatie maken van gegevens die we boven tafel tillen met behulp van bovengenoemde interactieve zelfresonanties en die daarna uitgewerkt worden middels NLP, Ta etc., zodat jij werkelijk in staat bent ander gedrag te ontwikkelen.
  Dit traject starten we met een 5-daagse oriënterende basiscursus (OBC)

Wil je hier meer over weten, meld je eens aan voor een informatie avond, zodat jij een beeld krijgt over dat wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Data in 2022: ma 29 aug, wo 14 sep, wo 12 okt, ma 7 nov, do 1 dec, wo 21 dec van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: de Hoogenkampzaal, Landgoed Ehzerwold te Almen
Bijdrage: geen
Aanmelden: graag van tevoren m.b.v. een email naar 

Tijd

120909 19:30 - 21:30(GMT-11:00)

Locatie

Landgoed Ehzerwold

Ehzerallee, 14 Almen

Other Events

Get Directions