Meer rust, kracht en energie ervaren.

Ben jij ook bedreven in het ontkennen en verdringen van emotionele pijn? Pijn die je vaak tijdens het opgroeien in relatie tot anderen hebt ervaren omdat jouw behoeften niet ingevuld werden? Deze ‘pijn’ uit zich vaak op latere leeftijd in fysieke symptomen of ziekten. In deze workshop kun je elk thema inbrengen, van fysieke klachten tot ongewenste emoties en dilemma’s waar je mee worstelt

Heb je een vraag over de taal van het lichaam?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Op 11 en 12 juni aanstaande kun je deelnemen aan de populaire en effectieve workshop “De taal van het lichaam”.

 

Minder stress

Je lichaam gebruikt ziekte en pijn als een signaalfunctie zodat je kunt gaan begrijpen wat er aan pijn diep van binnen bij jou leeft. De grootste veroorzaker van deze pijn is stress. Langdurige stress zorgt voor een te hoog cortisol niveau in ons stelsel en dat veroorzaakt fysieke schade.

De aanpak die wij gebruiken helpt je om meer rust en ruimte te ervaren omdat je mogelijk te weten komt waar de fysieke pijn mee te maken heeft. Je leert met meer mededogen naar jezelf en anderen te kijken.

Wil jij:

 • te weten komen wat de relatie is tussen jouw fysieke klachten en de relaties die er in het systeem van herkomst waren?
 • meer rust, kracht en energie ervaren m.b.t. jouw fysieke symptoom?
 • te weten komen welke relaties jou de meeste stress opgeleverd hebben? Een stress die nu nog steeds in jouw lichaam aanwezig is?
 • te weten komen welk signaal jouw lichaam met dit symptoom afgeeft?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens de 2-daagse workshop werken we met een onderzoeksmethode waarin de deelnemers met behulp van zelf resonantie processen zelf onderzoeken wat de onderliggende oorzaak kan zijn van de fysieke pijn/ziekte of symptoom. Je onderzoekt samen met ons patronen die jou dwars zitten en belemmeren en zoekt delen in jezelf die je misschien te weinig hebt ontwikkeld of aangesproken.

Doelgroep

 • iedereen die inzicht wil krijgen in de betekenis van de signalen van de fysieke klachten

 • coaches of therapeuten die meer zicht krijgen in deze wijze van werken

Werkwijze

We werken met een groep van maximaal 10 personen waardoor er voor iedereen ruimte is om op een veilige manier persoonlijke verkenningen te doen. Naast het praktische gedeelte besteden we aandacht aan de theorie achter deze resonantie methodiek, IoPT, die is ontwikkeld door Franz Ruppert.

Begeleiders

Deze bijzondere workshop wordt begeleid door Machteld Licht en Toon de Boer

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 330 incl. een map, verzorging gedurende de dag en lunches. Wij bieden ook gratis parkeergelegenheid.

Agenda, locatie en werktijden

 • 11 en 12 juni 2019

 • De workshop vind plaats in onze eigen zaal: de Hoogenkampzaal, op het landgoed Ehzerwold, Ehzerallee 14 te Almen.

 • We werken beide dagen van 10.00 – 17.30 uur

Agenda’s

Bekijk voor elke locatie de informatiedagen en cursusdata. Je kunt elke cursusdag en informatiedag importeren in je digitale agenda. Maak ook gebruik van de handige routebeschrijving optie!

De taal van het lichaam

Evenement afgerond

Abonneer je op onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews cursisten

Tweets