Zaterdag 27 juni hebben een aantal deelnemers van ons 3de en 4de jaar tezamen met ons als een experiment het talentenspel gespeeld. Michèle Wattel, eigenaar van bureau “Wonderwell” uit Zutphen introduceerde het spel en leidde ons door de dag.
Michèle heeft uit eigen ervaring kennis van ons IoPT-werk en dat was wel te merken aan haar interventies naar de deelnemers. Wij, Machteld en Toon, genoten van de aanvulling die dit werk gaf. Feilloos waren talenten op de borden van de deelnemers te herkennen als gezonde delen, overlevingsdelen en/of afgesplitste, getraumatiseerde delen.

Prachtig werk Michèle.

Dit is wat Michèle zelf over het talentenspel zegt:

  • Het TALENTENSPEL is niet voor watjes. Het is een spel maar geen spelletje. Het gaat over jou, je fratsen en patronen, over je binnenwereld, je verlangens, je plek in de wereld en over je ziel en je zaligheid.
  • Het raakt je in je wezen en spiegelt je feilloos waar je vast zit en waar je aan vasthoudt. Het brengt je in contact met je diepste weten en je krachtigste bronnen.
  • Dus, niet voor watjes, maar ook niet moeilijk. Je hoeft er niet veel voor te ‘doen’ anders dan je openstellen voor de symbolische beelden en metaforen vanuit je onderbewustzijn die jou energetisch in beweging brengen.
  • Het is bijna als smelten, laagje voor laagje van je af voelen vallen wat je aan (valse) zelfbeelden hebt opgebouwd in de loop van je leven. En dat hebben we allemaal gedaan. Om te overleven, om onze ouders niet teleur te stellen, om te passen in de mal die ons is voorgehouden, om…noem maar op.
  • Gaandeweg het spelen treedt er een verschuiving op van stap voor stap loslaten wat niet klopt naar beetje bij beetje toelaten wat wel waarachtig is voor jou.
  • Met het leren kennen van je talenten en erkennen van hun waarde stroomt er steeds meer innerlijke kracht je systeem binnen.
  • Dan ontstaan er kleine en grote wonderen. En het grootste wonder is wel dat je JEZELF weer vindt, authentiek en stevig geworteld in je eigen grond. Dan sta je midden in je leven en groeit het vertrouwen in jouw unieke pad en het vertrouwen dat alles wat nodig is voor jou, in je aanwezig is, en altijd al was.
  • Je hoeft niet buiten jezelf te zoeken, omdat je je eigen zielenkracht kent en stevig op de troon zit in je eigen koninkrijk. Je hebt de beschikking over al jouw talenten, precies die talenten die passen bij jouw levensmissie, die alleen jij kunt realiseren.
  • Afstemming op je Ziel en jouw unieke leven is wat werkelijk gelukkig maakt. Al het andere is flauwekul, uiteindelijk.
  • Het TALENTENSPEL gaat over volwassen worden, opstaan, troep opruimen en vertrouwen opbouwen, in jezelf en in het leven in al haar facetten.

 

SAVE THE DATE! 25 en 26 september organiseren we weer een Talentenspel met Michèle. Op 25 september spelen we het Talentenspel en op zaterdag de 26e werken we dit uit door middel van IoPT. De workshop wordt begeleid door Toon, Machteld en Michelle.

Aanmelden op de website vanaf augustus 2020.


Michèle Wattel, 1967 | Talentencoach en -trainer, gestaltart-therapeut, specialist vrouwelijke archetypen en eigenaar van Bureau WonderWell sinds 2007.

“Ik zet mijn talenten graag in voor mensen die willen groeien en bloeien, want waar bewustzijn groeit, kan bezieling geleefd worden. Iedere levensvonk die opgloeit verwarmt ons allen en elke belemmerende overtuiging die wordt opgeruimd bevrijdt jezelf én het grotere veld. Dit principe vormt de kern van mijn werk. Je zou het mijn levensmissie kunnen noemen.” Als coach en trainer werk ik voor particulieren, opleidingen, organisaties en bedrijven. Mijn aanpak is diepgaand, speels en rust op een brede ervaring.

Machteld Licht