“Hoe zal ik dit uitleggen, dit waarom

wat wij vinden niet is

wat wij zoeken?

Laten we de tijd laten gaan

waarheen hij wil,

en zie dan hoe weiden hun vee vinden,

wouden hun wild, luchten hun vogels,

uitzichten onze ogen

en ach, hoe eenvoud zijn raadsel vindt.

Zo andersom is alles, misschien.

Ik zal dit uitleggen.”

Rutger Kopland


 

 

Zoals velen van jullie wachtten wij afgelopen maandagavond ook met spanning de persconferentie af en hoorden we de maatregelen die werden aangekondigd.

Zo moesten wij nu, dinsdag 24 maart, besluiten dat er tot 1 juni geen activiteiten binnen Licht & de Boer plaatsvinden. En dat allemaal om besmetting van het Covid19-virus via fysieke contact uit te sluiten.

Natuurlijk spijt ons dit. Vooral in de lopende groepen, maar ook in een aantal individuele trajecten zijn mensen in proces en die willen dat graag voortzetten. Wij bezinnen ons op een klein aanbod per groep om zo feeling met elkaar te houden en elkaar mogelijk te ondersteunen in de situatie waar we nu in geraakt zijn.

 

Groepsactiviteiten

Wat betreft de groepsactiviteiten: wij zullen per groep iets van ons laten horen en een passende oplossing vinden voor de tijd dat we elkaar niet zien. De dagen die t/m mei staan ingepland worden vanzelfsprekend ingehaald door de duur van de opleiding/cursus te verlengen. Laten we hopen dat we met ingang van juni de draad weer op kunnen pakken. De komende weken zullen we per groep met voorlopige aanvullende data komen gebaseerd op de datum 1 juni. De decembercertificatie voor de jaaropleidingen verschuift daarmee automatisch naar het voorjaar van 2021.

 

individuele trajecten en relatieconsulten

Wat betreft individuele trajecten en relatieconsulten: aarzel niet om via contact met ons op te nemen, zodat we mogelijk via skype een contact kunnen hebben.

 

Deze periode treft ons allemaal op een andere en verschillende manier. Laten we elkaar waar mogelijk vasthouden. We wensen iedereen houvast in zichzelf, vertrouwen en gezondheid.

Met warme groet,

Toon en Machteld

Toon de Boer

Toon de Boer