Verhoog je trilling

In bijgaande video spreekt Henk Fransen over het verhogen van trilling. En als je goed luistert, geeft hij aan dat we meer en beter naar onszelf moeten luisteren.

We leven in een hectische wereld waarin de buitenwereld veel aandacht vraagt. Zoveel aandacht dat we het contact met onszelf minimaliseren. We worden dan massaal meer omgeving gestuurd en deinen mee op de golven van de omgeving. De omgeving bepaalt soms in hoge mate hoe we ons moeten voeden, kleden en vermaken en dus ook hoe we ons moeten voelen.

En zo verlies je het contact met jouw unieke zelf. Voor velen onder ons is dat niet iets nieuws, want zij waren toch al veel gericht op het invullen en vervullen van de behoeften van andere mensen. Voor anderen is deze sturing door krachten in de buitenwereld nieuw. Het belangrijkste voor ons allemaal is, dat als je het contact met jezelf verliest of minimaliseert, je jouw eigen licht dooft.

Dit maakt je ziek

Jezelf niet meer laten horen en zien, maakt je ziek. Je hebt je eigen zelfbeschikking en autonomie uit handen gegeven en hobbelt mee met anderen.

Henk Fransen is als arts zijn hele leven bezig om mensen in staat te stellen hun zelf genezend vermogen te versterken. Het opbouwen van een sterke immuniteit en een gezond lichaam door aandacht te besteden aan het:

    • materiële aspect van het lichaam en voeding
    • verwerken van emoties
    • mentale aspect inclusief de overtuigingen over jezelf, over je lichaam etc.
    • sociale aspect in jouw leven = een goede balans tussen jezelf en de omgeving
    • spirituele niveau = het zielsniveau

Aandacht op jezelf

Aandacht besteden aan bovengenoemde aspecten kan alleen als je ook je aandacht op jezelf richt. Als je werkelijk kennis maakt met je eigen emoties, overtuigingen, behoeften en verlangens.

Als je dat doet, kan het mogelijk tot het inzicht leiden dat er een contrast bestaat tussen jouw innerlijke wereld en de buitenwereld. En waar luister je dan naar?
Er is slechts 1 antwoord mogelijk: je zult de buitenwereld meer een afspiegeling van jezelf moeten laten worden. Als dat niet gebeurt word je ziek: we kunnen niet gezond blijven in een wereld die voor jou ongezond en ziekmakend is.

Onze trainingen zijn erop gericht om je eigen innerlijke wereld te verkennen. Om je in contact te brengen met jouw gevoelens, overtuigingen, behoeften en verlangens. Daarmee vergroot je je eigen autonomie en word je ook in fysiek en emotioneel opzicht gezonder.

Neem eens een kijkje op de website, misschien zit er iets interessants voor je bij.

Of misschien vind je het gratis Luisterboek Bondgenoot interessant. Het boek is geschreven door Henk Fransen en nog ingesproken door Machteld Licht.

 

Toon de Boer

Toon de Boer